Saturday, March 7, 2009

Malam Pertama

Last weekend awek aku pergi Kuantan, classmate dia kawin. So, dia jumpa ramai member-member lama, ada diantara yang dah kahwin. Terkeluarlah cerita menarik pasal malam pertama. Jadi, aku nak complilekan cerita malam pertama yang aku dapat dari experience member-member aku. Mestilah yang lawak, kalau yang lucah cari la kat tempat lain la....

1)..Takut..
Budak office aku cerita, actually this thing happen to 2 of my friends. Diorg cakap, masa first time tidor dengan wife, wife diaorang takut tahap melampau. Sampaikan, masa nak 'masuk' si si isteri menangis and tak bagi. Member aku kena pujuk dan terus memujuk, sampai dah hampir subuh, baru boleh 'dapat'. Masa mula-mula nak 'masuk', isteri lari-larikan dia punya 'kolam', sampaikan si suami kena pegang badan isteri... Hahahaha... Tak tahu lah, member aku punya besar sangat or memang isteria dia jenis penakut buat benda-benda pelik for 1st time.

2)..Terkejut..
Ini cerita dari member girlfriend aku. Si isteri dah lama tak tidor berteman, dari kecil biasa tidor alone. And dah besar pun tidor atas katil sorang-sorang. Masa malam pertama, dia terjaga pukul 4 pagi and jerit pasal ada 'lembaga' kat sebelah. Yelah, suami dia..! She hold her hubby face and scream like mad. Luckily, suami dia manage to sedarkan dia dari igauan buruk tu, and we all know what they did after that, right? Hahahaha....

3)..Berbincang..
Same couple dari cerita no. 2. Pagi esoknya mereka berbincang pasal 'aktiviti' mereka dalam kelambu. Mereka berbincag dalam bilik mandi. Sedang rancak memanaskan suasana biliik mandi, mereka terdengar dari toilet bunyi air. Rupanya abang pengantin ada kat dalam and semestinya dengar segala perbualan mereka. Hahahahaha... Abang dia dah kawin, maybe leh beri advice kot.


4)..Jam Loceng..
Cerita ini dah biasa, but for those yang tak pernah dengar, memang lawak. Budak kampung aku kenakan member kitaorang. Mereka belikan hadiah jam loceng 3 biji, and set kan alarm pukul 2 pagi. Pengantin pula tak buat upacara buka hadiah that nite. So, 3 biji jam loceng berbunyi 2 o'clock in the morning, boleh agak la apa yang terjadi kan. Hahahahahaa...

5)..Terkena..
Sepupu aku pula cerita lain sikit. Dia kahwin dengan member sekampung. So, lepas habis semua acara, dia pun duduk bersembang dengan member-member and pakcik-pakcik. Aku tak sure pakcik-pakcik and member-member tu dah rancang or what, but they sembang sampai pukul 2 pagi and they tak bagi sepupu aku masuk tidor. Sepupu aku segan nak cakap, just bagi all kind of excuse lah, penat, nak salin baju, nak kemas bilik tidor, but semua tak jalan. At last, bini dia keluar and panggil, semua orang pakat gelak. Including aku.. Hahaha..hahah..

0 comments:

Post a Comment